„ONEtap“ - Остани во контакт

Нашите производи поседуваат паметен NFC чип кој безжично со еден допир на твојата картичката со мобилен уред ги испраќа контакт информациите до уредот. Со „ONEtap“ дигиталната визит-картичка или стикер, споделувањето на твоите бизнис информации за контакт се без ограничување, не се потребни никакви апликации и инсталации.

Нарачај сега!
Vcard

Карактеристики

Одбери продукт

About

ДИГИТАЛНА БИЗНИС КАРТИЧКА

Заборави на старите и нееколошки визит карти и дигитализирај се! Биди во тек со новото време и имај своја ДИГИТАЛНА БИЗНИС КАРТИЧКА. Сподели го својот унифициран профил со контакт информации и линкови од социјални мрежи со твоите идни клиенти или пријатели, со еден допир на картичката со мобилниот, без ограничување дополнителни апликации и инсталации.

ДИГИТАЛЕН СТИКЕР

Доколку повеќе ти одговара можеш да се одлучиш за ДИГИТАЛЕН СТИКЕР кој се лепи на задната страна на твојот телефон и без ограничување ги споделуваш контактите каде и да си. Во зависност од потребите стикерот можеш да го залепиш и на друга површина од каде што сакаш да ги споделиш информациите (лаптоп, работна маса, автомобил...)

About
About

ДИГИТАЛНИ НАЛЕПНИЦИ И ПОСТЕРИ

Биди иновативни и заедно со нас направи ги дигитални твоите понуди и промоции со помош на нашите ДИГИТАЛНИ ЛЕПЕНКИ И ПОСТЕРИ. Оваа понуда е за компании кои можат на овој начин да ги претстават своите кампањи, производи или флаери. Во зависност од потребите клиентите може да добијат линк креиран преку нашата страница во вид на презентациски профил со аналитика на превземања. Контактирај не за понуда и направи твоите промоции и понуди да бидат на само еден допир до клиентите!

Одбери план

Нарачај производ

ul. Sasa br. 19