УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ:

Сите податоци наведени овде ги утврдуваат условите за користење на нашата веб-страница, на нашите услуги и производи.

Тоа се однесува на сите аспекти на прелистувањето, пристапот, користењето и поврзувањето на нашиот сајт со корисниците. Секое лице кое го користи, пристапува, прелистува и се поврзува со нашиот сајт на кој било начин е „Корисник“ за овие Услови.

Вашето користење на оваа веб-страница значи дека прифаќате да бидете обврзани со сите одредби и услови и правила во нашата компанија.

Ве молиме, не ја користите оваа веб-страница ако не се согласувате со нашите услови за користење или ако на кој било начин не сте задоволни и/или не се согласувате со која било од одредбите на овие услови.


АЖУРИРАЊЕ НА ОВИЕ УСЛОВИ:

Условите се предмет на промена бидејќи со време може да правиме важни ревизии на овие услови. Сите промени на овие услови ќе бидат објавени на страницата.

Можеме да објавиме промени на содржината во секое време без претходно известување.


СОПСТВЕНОСТ И АВТОРСКИ ПРАВА НА СОДРЖИНАТА:

Сите права на оваа страница, содржината, информациите овде и другите услуги и материјали достапни на оваа страница, вклучувајќи: графика, текст, софтверска апликација, кодови, дизајни, слики, распоред на страници, видеа, гифови, аудио клипови се сопственост на „ONE tap“.

Не е дозволено било какво целосно или делумно користење без наша дозвола.


ОГРАНИЧУВАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СТРАНИЦАТА И СОДРЖИНИТЕ:

Не смеете да прикачувате или пренесувате каква било форма на компјутерски вирус, злонамерни кодови или било каква форма на ставка што може да предизвика штета на веб-локацијата;

Најстрого е забрането на било кој начин да се обидете да добиете пристап до неовластени информации и податоци.


ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА:

Плаќање:Вкупните трошоци за вашата нарачка и/или купување ќе ви бидат прикажани на страницата за наплата. Мора да добиеме уплата однапред пред да ја обработиме вашата нарачка, освен ако не е поинаку договорено однапред во писмена форма.

Испорака на нарачка:По поставувањето на нарачката кај нас, ние ќе ја потврдиме нарачката и ќе ги испратиме нарачките на адресата за испорака со начинот на испорака избран од вас.


ОТКАЖУВАЊЕ НА НАРАЧКА:

За да откажете нарачка, ве молиме контактирајте не веднаш. Нарачката нема да биде откажана по извршена уплата или доколку производот го напушти нашиот објект .

Доколку сакате да ја прекинете функцијата на вашиот профил пред истекот на договорот тоа можете да го направите во било кое време без никаков надомест и без рефундирање на сретствата за услугата.


ВАШАТА СМЕТКА, ЛОЗИНКА И БЕЗБЕДНОСТ:

Како корисник, мора да го завршите процесот на регистрација со тоа што ќе ни дадете тековни, целосни и точни информации како што е побарано од важечкиот формулар за регистрација. Корисникот исто така креира единствена лозинка и корисничко име.

Вие сте целосно одговорни за одржување на доверливоста на вашата лозинка и сметка. Понатаму, вие ќе бидете целосно одговорни за сите активности што се случуваат под вашата сметка.

Ние нема да бидеме одговорни за каква било загуба што може да ја направи Корисникот како резултат на неовластено трето лице кое има пристап до вашата лозинка или сметка, било со или без ваше знаење.

Не смеете да користите туѓа сметка, без дозвола на сопственикот на сметката. Го задржуваме правото да одбиеме услуга, да прекинеме сметки, да ги прекинеме вашите права за користење на нашите услуги, да отстрануваме или уредуваме содржина или да откажеме нарачки по сопствена проценка.

Нашиот тим ви обезбедува бесплатна техничка поддршка во почетокот од имплементацијата на вашите податоци во профилот и за евентуални проблеми кои може да настанат од најразлични технички причини. За секоја понатамошна промена и ажурирање на вашите податоци кои треба да бидат направени од нашиот тим ќе направиме дополнителна наплата за услугата.

Доколку дојде до губење или оштетување на вашата картичка, стикер или алка, можеме да ви изготвиме нова која што ќе биде наплатена по редовната цена.

По истекот на претплатата и обнова на истата доколку немате потреба од промени во податоците можете да го задржите истиот профил но со нова картичка или стикер кои ќе можете да ги нарачате по редовна цена.


ПРЕСТАНОК НА ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ:

Овие Услови ќе останат во сила сè додека не ги прекинете или вие или „ONE tap“. Можете да ги прекинете овие Услови само со прекинување на користењето и пристапот до нашата страница.

Можеме да го раскинеме овој Договор или да го суспендираме вашиот пристап до цела или дел од нашата страница без претходна најава, за какво било однесување за кое сметаме дека е нарушување на нашата страница или се прекршуваат овие Услови.


КОМЕНТАРИ, ПРЕПОРАКИ, ПОВРАТНИ ИНФОРМАЦИИ И ДРУГИ ПОДНЕСОЦИ ГЕНЕРИРАНИ ОД КОРИСНИЦИТЕ:

Имајте предвид дека содржините генерирани од корисниците ќе се сметаат за недоверливи и несопственички и дека со објавување, внесување, прикачување, споделување, на какви било кориснички комуникации на оваа веб-локација, разбирате и се согласувате дека ни давате права за репродукција, користење, објавување и дистрибуирање таква содржина генерирана од корисниците .

Вие гарантирате дека ги поседувате или на друг начин ги контролирате сите права на содржините што ги давате на веб-страницата и дека таквата содржина не смее да биде незаконска, не смее да ги повредува законските права на трета страна.

Ние не ја контролираме или поддржуваме содржината, пораките или информациите пронајдени во кој било дел генериран од корисникот, и затоа, конкретно отфрламе секаква одговорност за нив и какви било дејства што резултираат со она што го правите со некоја од таквите содржини.

Тимот на „ONEtap“ може да реагира по пријава од корисник за користење на недозволени, навредливи или злонамерни содржини со отстранување на истите доколу утврдиме дека истите ги прекршуваат условите и правилата, без дополнително одобрение и дозвола од корисникот.


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОВРЕДА НА АВТОРСКИ ПРАВА:

Ние ја почитуваме интелектуалната сопственост на другите и бараме од нашите партнери оние што објавуваат на нашата страница да го сторат истото. Нашата мрежа не смее да се користи за пренос, реемитување, дистрибуција, објавување или складирање на материјал што ги прекршува правата на кое било лице, вклучувајќи ги правата заштитени со авторски права, трговска тајна, патент или друга интелектуална сопственост.


ЛИНКОВИ ОД ТРЕТА СТРАНА:

Одредени врски на веб-локацијата може да ви овозможат да ја напуштите нашата веб-страница. Поврзаните страници на кој било начин не се под контрола на „ONE tap“ и ние не сме одговорни за содржината на која било поврзана страница или која било врска содржана во поврзана страница, или какви било промени или ажурирања на таквите страници. Ние ви ги обезбедуваме овие врски само како погодност а вклучувањето на која било врска не значи одобрување на страницата од нас. Вашето користење на која било поврзана страница е на ваш сопствен ризик и е предмет на условите за користење и политиките за приватност лоцирани на таквиот сајт.


ОБЕСШТЕТУВАЊЕ:

Со ова се согласувате да нè обештетите и држите на страна од каква било загуба, обврски и трошоци, направени од која било трета страна кои произлегуваат од вашето прекршување на овие Услови или вашето прекршување на кој било закон или правата на трета страна.


КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС:

Доколку имате поплака во врска со страницата или да добиете дополнителни информации во врска со користењето на страницата, ве молиме контактирајте не:

info@onetap.mk